Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Visszaküldés, csere

TERMÉK VISSZAKÜLDÉS, CSERE

A fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban biztosított elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, vagy a honlapról is letölthető nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.

Visszaküldés határideje: 14 nap (nem munkanap!)

Kizárólag teljesen új terméket tudunk visszavenni, mely nem koszos, nem sérült és használatlan állapotban van, termékcímkével együtt, azaz csak eredeti állapotában tudjuk visszavenni a megrendelt terméket! ALSÓNEMŰT, HARISNYANADRÁGOT (SUPER SLIM, TOTAL SHAPER alakformáló short is ide tartozik) higiéniai okok miatt, nem áll módunkban visszavenni!

A visszajuttatási költség a vásárlót terheli!

Kérjük, hogy a csomagban helyezd el a számlaszámod + bankszámlaszám tulajdonos nevét (hibásan vagy hiányosan megadott utalási adatokért nem vállalunk felelősséget), amelyre utalhatunk, illetve a termék(ek) SZÁMLÁJÁT

A csomag megérkezését követően ellenőrizzük, hogy a visszaküldött termék sértetlen és használatlan állapotban van-e, amennyiben mindent rendben találunk, a feladó által megadott számlaszámra utaljuk a visszáru termék(ek) összegét.
A termék(ek) árát kézhezvételtől számított 14 napon belül belül visszautaljuk részedre.

Cserére szó szoros értelemben nincs lehetőség!
A megfelelő állapotban visszaküldött termék árát visszatérítjük, újabb rendelés leadása lehetséges természetesen, de külön kezeljük a két csomagot!

Kizárólag ingyenes csomagot tudunk átvenni! Portós, vagy utánvétellel feladott csomag átvételét azonnal visszautasítjuk, ezáltal a feladóhoz küldi vissza a futárszolgálat!

Az alábbi címekre van lehetőség a csomagot visszaküldeni:

1.

FOXPOST automatába:

KASS-RÁCZ NÓRA
Szolnok Tesco Karinthy Frigyes út
info@mammina.hu
+36709055513

 

2.

PACKETA átvevő pontra:

KASS-RÁCZ NÓRA
5008 Szolnok, Simon Ferenc utca 32/b
NAP MINT NAP LOTTÓZÓ
info@mammina.hu
+36709055513

 

3.

KASS-RÁCZ NÓRA
5008 Szolnok
Munkácsy Mihály utca 4.
info@mammina.hu
+36709055513

Keresés