Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Kedves Kismama, Édesanya!

A ruhavásárlás nekünk nőknek kedves, de nem éppen egyszerű feladatot jelent,
kismamaként pedig talán még nehezebben boldogulunk ezen a területen! A MAMMINA Kismama Ruha webáruház által szeretnénk Téged segíteni abban, hogy várandósan is örömödet leld a a ruhák vásárlásában és viselésében.

Hogy honnan jött webáruházunk az ötlete? Már gyermekkoromban is érdekeltek a ruhák, szívesen tervezgettem őket és játszadoztam a gondolattal, hogy komolyabban fogok foglalkozni a ruhák világával. Míg várandós voltam, magam is szembesültem vele, hogy nehéz igazán jó kismama ruhákat találni. Úgy éreztem, kompromisszumot kell kötnöm: vagy az ár, vagy a minőség, vagy pedig a stílus és szabás nem felelt meg az elképzelésemnek. Webáruházunk megnyitása előtt számos kismama véleményét kikértük és világossá vált, hogy nem csak nekem okozott gondot, hogy jó ruhákat találjak várandósan. Az így gyűjtött vélemények alapján kezdtünk el dolgozni a kínálaton, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen az elvárásodhoz. Újdonsült anyukaként elérkezettnek láttam az időt, hogy megvalósítsam az álmom.

A termékeket magam választom ki, annak érdekében, hogy garantálni tudjuk Neked és kismama társaidnak a lehető legmagasabb minőséget. Választékunkban nem csak kifejezetten kismamáknak készült darabokat találsz, mivel fontosnak tartjuk, hogy a ruhákat később, babád születése után is tudd használni! A lényeg, hogy magabiztos legyél és jól érezd magad bennük! Fontosnak tartom, hogy a nők életének ebben a  különleges és gyönyörű időszakában elérhető legyen a kényelmes, minőségi, csinos ruházat. A testünk óriási és csodálatos változáson megy keresztül, ezért a kényelem mellett nagy hangsúlyt kapott az is, hogy az ilyenkor jellemző nőies alakot minél jobban, de ugyanakkor ízlésesen megmutassuk.

A visszajelzéseket örömmel vesszük, úgy gondolom, ez a fejlődéshez elengedhetetlen! Kérdés, kérés esetén keress bátran minket az elérhetőségeinken!

Kívánom, hogy legyen számodra örömteli a babavárás és a kisbadáddal együtt töltött időszak!

Keresés