google-site-verification: googlee25e23a4dd985f65.html
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés és szállítás

FIZETÉS

ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS - ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”

A szolgáltatás nyújtó cég neve: Barion Payment Zrt.

Székhely: H-1117, Budapest, Infopark sétány 1.

CA Barion Payment Zrt. tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi a 2013. évi CCXXXV. törvénynek és az EU 2011. évi, elektronikus pénzről szóló irányelvének (EMD) megfelelően.

ELŐRE UTALÁS

Bankszámlaszámunk: 11745004-24525631
Kedvezményezett neve: Kass Péter EV.
Közlemény: a megrendelés száma
 
A megrendeléstől számított 2 napon belül várjuk a megrendelés összegének kiegyenlítését. Ennek hiányában töröljük a megrendelést.
 
UTÁNVÉTEL

Az utánvét összegét a FOXPOST csomagautomatáinál bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni.
A pénzkezelés díja 500 Ft!

Kérjük utánvét fizetési lehetőséget abban az esetben válassz, hogyha biztos vagy a vásárlásban és átveszed a csomagot! Minden át nem vett csomag kiszállítását és visszaszállítását is ki kell fizetnünk. Mivel kis családi vállalkozásként és nem multicégként működik a webáruházunk, ezt az extra terhet nem tudjuk finanszírozni!

Szívvel-lélekkel küldjük a csomagokat, kérünk legyünk figyelemmel egymásra!

SZÁLLÍTÁS

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA

A FOXPOST csomagautomata egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni!

Megrendelés végösszeg

Szállítási költség

0 Ft

29 990 Ft

950 Ft

29 991 Ft

-

Ingyenes

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Csomagodat a FOXPOST házhoz is szállítja. Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután a futár felvette a csomagot.

Megrendelés végösszeg

Szállítási költség

0 Ft

29 990 Ft

1650 Ft

29 991 Ft

-

Ingyenes

 

A  feladó Kass Péter EV. vagy Kass-Rácz Nóra EV.!

Keresés